CareTherapy® je aparat kojim se provodi nova, revolucionarna metodologija u području fizikalne rehabilitacije i estetike. Tu metodologiju karakterizira sinergija tehnologije i kliničke stručnosti, a najbolje ju se može opisati kao kapacitivno – otporni prijenos energije. CareTherapy® spaja svijet fizikalne terapije i fizikalne rehabilitacije s novom metodologijom koja omogućuje brži oporavak.

Ta je metodologija zbog svoje dokazane učinkovitosti sve zastupljenija u rehabilitaciji, tj. post-operativnom liječenju. Snažna je podrška ručnoj terapiji i osteopatiji. U sportskoj medicini koristi se u fazi pripreme i u fazi oporavka, dok se u neurorehabilitaciji, CareTherapy® koristi i zbog svojih analgetskih i mišićno relaksantnih svojstava.

Što CareTherapy® osigurava terapeutu?

Profesionalnom terapeutu ovaj aparat osigurava visoko učinkovitu i sigurnu tehnologiju koja olakšava interakciju čovjek/stroj za maksimalne terapeutske rezultate.

Što CareTherapy® donosi pacijentu?

CareTherapy® osigurava snažnu dubinsku bio-stimulaciju te stvara značajne analgetske učinke i popravke tkiva, čime se znatno ubrzava vrijeme oporavka pacijenta.

Koje su prednosti  CareTherapy® kod tretiranja ozljeda i prijeloma?

Inovativne tehničke karakteristike koje se koriste u primjeni ove tehnologije, omogućuju prijenos visokih razina energije bez značajnog povećanja temperature, dozvoljavajući postizanje izvrsnih rezultata čak i uz prisutnost akutnih upalnih procesa.
Izuzetno je značajna i kvaliteta popravljanja tkiva koja se može postići čak i kod težih ozljeda mišića. CareTherapy® omogućuje opskrbu kisikom i hranjivim tvarima te opskrbu energijom (ATP) hipoksičnim / ishemijskim tkivom.

Prema Van’t Hoffovu zakonu, primjenom ove metodologije povećavaju se metaboličke reakcije kao i oslobađanje tvari koje potiču procese popravljanja (protuupalni citokini, proteini toplinskog udara itd.). Modulacija specifične snage također pomaže u aktiviranju procesa: osteogeneze, povećanja gustoće koštane mase i značajnog smanjenja boli u kostima, pokazujući tako posebnu terapijsku učinkovitost u liječenju prijeloma kostiju.

Za više informacija o prednostima koje osigurava CareTherapy® aparat i nova metodologija koju donosi na tržište, kontaktirajte nas putem našeg kontakt obrasca.

KONTAKTIRAJTE NAS

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za upit.
Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.