EsoGLOVE™ Pro

EsoGLOVE™ Pro je napredni sustav neurorehabilitacije koji koristi najnoviju robotsku tehnologiju kako bi pomogao pacijentima s neurološkim poremećajima, uključujući moždani udar, da povrate funkciju gornjeg ekstremiteta. Ovaj sustav je dizajniran tako da pacijentima omogućuje rehabilitaciju gornjeg ekstremiteta kroz više načina treninga, kao što su pasivni trening, trening aktivno potpomognutog raspona pokreta i bilateralni trening.

Pasivni način treninga, uključujući kontinuirani pasivni pokret, omogućuje rano mobilizaciju u akutnoj fazi, dok aktivni način treninga jača komunikaciju između mozga i tijela te potiče neuroplastičnost. Dodatno, EsoGLOVE™ Pro nudi trening funkcionalnih zadataka koji korisnicima omogućuje da treniraju ne samo ruke, već i cijeli gornji ekstremitet kroz terapiju promatranja akcije.

Bilateralni trening omogućuje pacijentima da prakticiraju terapiju ogledalom i mentalnu simulaciju pokreta, poboljšavajući sposobnosti planiranja i izvođenja pokreta.

Sustav za rehabilitaciju ruku je prenosiv, udoban, lagan i jednostavan za korištenje. Posjeduje međunarodne certifikate o medicinskoj sigurnosti i certifikat za kućnu njegu, što pacijentima omogućuje primanje tretmana u udobnosti vlastitog doma.

Kako pacijenti ponovno uče funkcije motorike svoje ruke kroz pasivne, aktivne i funkcionalne treninge, mozak prolazi kroz strukturalnu i funkcionalnu reorganizaciju. To je moguće zahvaljujući prirodnoj sposobnosti našeg mozga – neuroplastičnosti.

U kombinaciji s terapijom promatranja akcije, mozak može obnoviti neuronske veze između živaca dok pacijenti promatraju i izvode vježbe. Istovremeni vizualni efekti i proprioceptivna povratna informacija (osjećaj i vidljivost pokreta ruke i ruke) povezani su kako bi potaknuli neuroplastičnost pacijenta. Kroz visok broj ponavljanja, komunikacija između neurona se jača, omogućujući mozgu da s vremenom ponovno nauči motoričke pokrete.

Koristi za pacijente:

Trening funkcionalnih zadataka

  •  Lagan
  •  Visoka intenzivnost
  •  Udoban
  •  Lako razumljive upute