DEMETRA  je digitalni prijenosni dermatoskop s dvije ugrađene kamere koji bitno olakšava i ubrzava preglede uz visoku kvalitetu kliničkih fotografija i izrade nalaza.
S uređajem je moguće napraviti dvije vrste fotografija, multispektralnu dermatoskopsku sliku te kliničku sliku. 

Uređaj radi na Android OS platformi i vrlo je jednostavan za korištenje. Uz lokaliziranje svake pojedine lezije i  pohrane na “oblak”, može se odrediti dijagnoza te strategija samog liječenja.

Više detalja, poboljšana vidljivost

Dermatoskop dolazi s dvije integrirane 8MP kamere. To znači da možete snimati multispektralne dermoskopske slike, kao i slike izbliza ili kliničke preglede sa samo jednim uređajem i bez potrebe za mijenjanjem leća.

Pametni alati za tijek rada

Demetra omogućuje tečno mapiranje kožnih lezija na lutki ili sliku kliničkog pregleda, za glatko praćenje. Također možete pratiti kako se kožne lezije razvijaju putem alata za usporedbu jednostavnih za korištenje.

 Automatizirani uvidi

Na temelju visokokvalitetnih multispektralnih slika, Demetra stvara mape parametara kože, npr. karte krvnog kontrasta i pigmentnog kontrasta, kako bi se otkrilo nevidljivo. Također možete očekivati doista jedinstvene značajke za automatizirano otkrivanje dermoskopskih detalja i oslanjanje na računalno potpomognuto ABCD bodovanje. Tako donosite odluke s iznimnim samopouzdanjem.

 Plaćajte samo ono što vam je potrebno

 Demetra se nudi kao usluga koja zahtijeva minimalna ulaganja unaprijed. To znači da ćete uz mjesečnu naknadu dobiti pristup svim značajkama i funkcionalnostima koje trebate. Cijena uključuje pristup novim značajkama, namjensku podršku i redovito osvježavanje softvera i hardvera. Bez premca u industriji!