WOODWAY

WOODWAY trake za trčanje imaju revolucionarnu tehnologiju koja korisnicima pruža različito iskustvo od svih ostalih. Toliko udobne i izdržljive da rade pouzdano godinu za godinom, štede više energije nego bilo koja druga traka za trčanje.

 

  • Specijalna površina za trčanje od vulkanizirane gume, čime omogućuje vijek trajanja duži od 250 000 kilometara, što je otprilike 10 puta duže od prosječne trake za trčanje.

  • Jedinstveni dizajn zahtijeva oko 50% manje električne energije za rad.

  • ProSmart zaslon, kombinirajući stručnost i domišljanost, dizajniran je za poboljšanje korisničkog iskustva te stvaranju jedinstvenih vježbi za postizanje individualnih fitness ciljeva.

4FRONT

VRHUNSKA KOMERCIJALNA TRAKA ZA TRČANJE ZA FITNESS

4Front nije samo traka za trčanje; naša je predanost pružanju najinovativnijeg, najdugotrajnijeg i najudobnijeg rješenja trake za trčanje za sve vaše potrebe za fitnessom. 4Front je dizajniran da oponaša osjećaj trčanja na otvorenom i da korisniku svaki put pruži dinamičan trening s malim opterećenjem.

4Front dolazi u potpunosti opremljen s 3 različita načina vježbanja uključujući tradicionalni, dinamički i otporni

BRZINA:

12.5 mph / 19.47 kmh

NAGIB:

15%

DIMENZIJE:

Širina: 35″ (89 cm)

Duljina: 72″ (183 cm)

Visina: 64″ (163 cm)

CURVE

VRHUNSKI ALAT ZA TRENING

Uključite novu dimenziju u svoj trening s patentiranom WOODWAY zakrivljenom trakom. Potpuno samonapajajuća traka za trčanje WOODWAY Curve nudi jedinstveno iskustvo vježbanja koje ne zahtijeva nikakvu električnu energiju.

Curve predstavlja izazov cijelom tijelu dok sagorijeva do 30% više kalorija od bilo koje druge trake za trčanje.

BRZINA:

Neograničena

NAGIB:

Prirodna krivulja

DIMENZIJE:

Širina: 33″ (84 cm)

Duljina: 67″ (170 cm)

Visina: 66.5″ (169 cm)

PATH

KOMERCIJALNA FITNESS TRAKA ZA TRČANJE

Path je poput 4Fronta jer ima iste kvalitete i luksuz koje ste očekivali od WOODWAY trake za trčanje, no u nešto kraćem izdanju. Path će vam uštedjeti prostor istovremeno pružajući istu udobnost, performanse i sjajne rezultate.

BRZINA:

11 mph / 17.7 kmh

NAGIB:

15%

DIMENZIJE:

Širina: 35″ (97 cm)

Duljina: 59″ (150 cm)

Visina: 60″ (152 cm)

MERCURY

KOMERCIJALNA FITNESS TRAKA ZA VAŠ DOM

Mercury savršeno štedi prostor, ali vam i dalje nudi sve prednosti 4Fronta u punoj veličini. Uži po širini, Mercury će vam uštedjeti prostor i još uvijek pružiti udobnost i prirodno kretanje bez opterećenja zglobova.

BRZINA:

11 mph / 17,7 kmh

NAGIB:

15%

DIMENZIJE:

Širina: 30″ (76 cm)

Duljina: 71″ (180 cm)

Visina: 60″ (152 cm)