Moderne dentalne ordinacije veliku pozornost pridaju vrhunskoj opremi koja ima važnu ulogu u radu liječnika dentalne medicine. Optička pomagala su već niz godina dio standardne opreme, a razvoj tehnologije doprinosi stalnom napretku njihovih performansi. Od dizajnerskih verzija okvira, lupa koje dolaze u raznim veličinama, lupa od titanijuma, ergonomskih okvira, širokog raspona dioptrija, Univet lupe moguće je prilagoditi u individualnim željama i potrebama svakog dentalnog profesionalca.

Usna šupljina je zahtjevno operativno polje pa je jasan, detaljan i čist prikaz nužan za kvalitetan ishod terapije od trenutka dijagnosticiranja do finalne obrade pacijenta.

Preciznost je uvjet uspješne realizacije zubarskih zahvata i u dentalnoj se medicini danas podrazumijeva.  Razlučivost, intenzitet i snaga LED rasvjete, dugo trajanje baterije te brzo punjenje karakteristike su koje sustav za uvećanje Univet lupa čine vrhunskom u svojoj klasi.

Kirurške lupe svakom dentalnom profesionalcu značajno olakšavaju uvid u radno polje otkrivajući mu detalje koji su golim okom nevidljivi. Optičko povećanje uz ono najvažnije, kvalitetan i precizan manualni rad, garancija su sigurnosti i zadovoljstva pacijenta.

Ujedno, ovo optičko pomagalo pomaže i u ispravljanju položaja tijela. Naime, obrada dentalnih pacijenata podrazumijeva rad pod velikim angulacijama što indirektno, kroz duži vremenski period, šteti  posturi tijela kako liječnika tako i dentalnih asistenata.

Jedan od najvećih uzročnika naprezanja vida dentalnih profesionalaca je fokusiranje na usnu šupljinu pacijenta. Upotreba kirurških lupa garancija je uklanjanja neugodnih posljedica takvog naprezanja, kao što su: glavobolja, sušenje očiju, crvene i suzne oči, zamućen vid, bol pa čak i tikovi u vjeđama.

Kirurške lupe u dentalnoj medicini mogu doprinijeti njenoj kvaliteti, a poboljšanom vizualizacijom područja intervencije, snažno utjecati na osjećaj sigurnosti kod dentalnih liječnika koji se pritom prenosi i na pacijenta.

UNIVET KIRURŠKE LUPE

Dinamičke, sportske i ergonomske linije, inovativan oblik i lagani materijali omogućuju iznimnu udobnost omogućavajući bolji prikaz i zahvaljujući pravilnoj ergonomiji, smanjuju naprezanje očiju i probleme s mišićno-koštanim sustavom.
Pomažu i stomatolozima unaprijediti svoj rad, a time i njegu pacijenata.

KONTAKTIRAJTE NAS

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za upit.
Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.