Veza između ljudi i životinja postoji oduvijek. Životinje su kroz povijest čovjeku značajno pomagale u radu, a  danas je mnogima život nezamisliv bez kućnog ljubimca. Nerijetko, vlasnici životinja ističu da su im one najbolji prijatelji. I zato, ako se životinja razboli, njen vlasnik će učiniti sve da joj pomogne.

Prvi je korak u toj pomoći – odlazak u veterinarsku ambulantu. Posao liječnika veterinarske medicine je iznimno zahtjevan, počevši od segmenta dijagnostike, budući da s pacijentom nisu u mogućnosti ostvariti verbalnu komunikaciju.
Zato je za veterinare oprema koja im rad može učiniti lakšim, povećati preciznost, a time i kvalitetu dijagnoze te  potom na njoj zasnovanog svakog sljedećeg poteza, ključna.

Univet kirurške lupe su u veterinarskoj medicini prepoznate kao važan asistent jer liječnicima pomažu u svim fazama liječenja četveronožnih pacijenata. Njihova ključna karakteristika – uvećavanje vidne slike, utječe na smanjenje naprezanja očiju što za liječnike ima veliku važnost.

Kao ergonomski dizajnirano vizualno pomagalo, kirurške lupe  karakterizira prilagodljivost postavki koje omogućuju ispravan kut gledanja i optimalan položaj rukovanja. To pri radu jamči udobnost i ispravno držanje tijela, što rezultira očuvanjem zdravlja i osiguravanjem boljih radnih uvjeta za liječnika veterinarske medicine.  

UNIVET KIRURŠKE LUPE

Dinamičke, sportske i ergonomske linije, inovativan oblik i lagani materijali omogućuju iznimnu udobnost omogućavajući bolji prikaz i zahvaljujući pravilnoj ergonomiji, smanjuju naprezanje očiju i probleme s mišićno-koštanim sustavom.
Pomažu i stomatolozima unaprijediti svoj rad, a time i njegu pacijenata.

KONTAKTIRAJTE NAS

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za upit.
Na svaki upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.